Erfgoed Berla

Welkom op de website van Berla

De erfgoedkring van de huidige gemeente Meise

Door de corona-maatregelen kan Berla in de bib van Meise voorlopig geen permanentie meer organiseren op de eerste woensdagnamiddag van de maand voor hulp bij genealogische opzoekingen en voor consultatie van het Berla-archief. Wij zijn bereikbaar via e-mail.

Voor meer info over onze uitgave "Bijdrage tot de geschiedenis van de rijkswachtbrigade van Wolvertem" kan je hier terecht.

Voor het laatste nieuws van onze kring kan je terecht op onze facebookpagina.
---

Wij zijn de erfgoedkring van de huidige gemeente Meise (dus de vroegere gemeenten Meise, Oppem en Wolvertem) en pogen ons gezamenlijk verleden op een zo breed mogelijke basis te ontdekken, voor de toekomst veilig te stellen en voor geïnteresseerden beschikbaar te maken.

We verenigen een grote waaier aan personen met soms erg verschillende interesses en kennisgebieden. Onderlinge hulp en contacten zijn dus erg belangrijk.

Op deze website brengen we stukje-bij-beetje zoveel mogelijk informatie samen, zodat U deze gegevens rustig kan consulteren wanneer het U best past. Maar dat is een behoorlijk werk en dus krijgt U voorlopig nog maar een klein deel te zien van wat onze voorgangers en wijzelf bijeen hebben gekregen. Stap-na-stap vullen we echter verder aan.

Heeft U net als wij een hart voor erfgoed? Contacteer ons dan gerust of spring eens binnen tijdens één van onze activiteiten…

Recently Added Items

Berla Tijdschrift nr 146

https://erfgoedberla.be/archief/tijdschrift/Berla_nr_146_-_januari_2023.pdf

Berla Tijdschrift nr 145

https://erfgoedberla.be/archief/tijdschrift/Berla_nr_145_-_november_2022.pdf

Zoeken

Search using this query type:Search only these record types:

Item
File
Collection

Advanced Search (Items only)